KURS

NEGLER

VIPPER & BRYN

MAKE-UP

FOTPLEIE

HÅRFJERNING

MODULKURS & WORKSHOP

Beauty og Helse Akademiet tilbyr en rekke kurs innen skjønnhet og velvære på vår flotte skole i Oslo.

Kompetansen må stadig oppdateres og videreutvikles. Om du ønsker å tilegne deg konkrete ferdigheter, forbedre bedriftens resultater, søker inspirasjon eller ønsker å oppdatere deg, så er kurs noe du bør tenke på. Hos oss har du mange muligheter til å utdanne deg videre og oppnå nettopp den kompetansen du søker innenfor skjønnhet og velvære.

Vi tilbyr en rekke kurs innen negler, voksing, fotpleie, vipper og bryn. Disse holdes av våre fantastiske faglærere og kursholdere, med høy faglig kompetanse og passion for faget sitt.

Kursene passer for deg som er nysgjerrig nybegynner (basic) eller for videreutvikling og ny inspirasjon (basic og advanced)

Velg mellom enkelte dags- og helgekurs eller våre helt unike modulkurs.

Vi legger stor vekt på praktisk trening, slik at du føler trygghet i gjennomføringen av behandlingen. Kursholder vil veilede og trygge deg gjennom hele kurset og vi er tilgjengelige til å besvare spørsmål etter endt kurs.

Du vil få utdelt en produktpakke, som du bruker gjennom kurset og kan fortsette å bruke på kunder og modeller i etterkant.  I tillegg får du utdelt et flott diplom, som bevis på din nye ferdighet.