VELKOMMEN TIL OSS 

Beauty og Helse Akademiet er landets største utdanningsaktør innen skjønnhet, velvære og helse.

Vår fagskole er dedikert til å utdanne og utvikle dyktige fagpersoner innen skjønnhets- og helsebransjen. Vi har et bredt spekter av studie- og kursprogrammer som dekker alt fra negler og makeup, til hudpleie, spa- og velværebehandlinger samt helsefremmende fag innenfor fotterapi.

Våre studieprogrammer følger standardkrav for norsk utdanning, og er utviklet i samarbeid med bransjeeksperter. De er også skreddersydd for å møte de stadig skiftende behovene i skjønnhets- og helseindustrien. Vi legger stor vekt på praktisk opplæring og gir studentene våre muligheten til å jobbe med virkelige kunder og pasienter under veiledning av erfarne faglærere.

Vårt fokus er ikke bare på å gi studentene en solid teoretisk kunnskapsbase, men også på å utvikle deres praktiske ferdigheter og evne til å tilpasse seg et konkurransedyktig arbeidsmarked. Vi tror på å skape et støttende og inspirerende læringsmiljø der studentene kan utforske sin kreativitet og lidenskap for skjønnhet og helse.

Vi er stolte av våre moderne fasiliteter og utstyr, som er designet for å gi studentene den beste læringsopplevelsen. Våre erfarne og dedikerte faglærer er alltid tilgjengelige for å veilede og støtte studentene gjennom hele studieprogrammet.

Vi ønsker å gi studentene våre en solid plattform for å lykkes i skjønnhets- og helsebransjen. Våre tidligere studenter har oppnådd imponerende resultater og har funnet suksess i ulike karrierer innenfor skjønnhet og helse.

Vi vil alltid gi deg all den informasjonen du trenger for å ta en informert beslutning om din utdanning. Vi ser frem til å ønske deg velkommen som en del av vårt faglige fellesskap med over 30 års erfaring og hjelpe deg med å oppnå dine karrieremål innen skjønnhet og helse.

Velkommen som student hos oss.