nivå
BASIC

varighet
1 dag

kursvilkår
les her

kursavgift
1100,-

VIKTIG INFORMASJON

MER OM KURSET

Å være i skjønnhetsbransjen kan være overveldende da utviklingen skjer raskt  og man sitter ofte med masse spørsmål og usikkerheter.

På denne workshoppen vil du ha mulighet til å ta tak i disse utfordringene med nær veiledning og trening med våre dyktige faglærere.

Vi har workshop i:

– Negler

– Vipper & bryn

Ta med alt av eget utstyr og produkter, og tren med faglærer.

TIDSPUNKTER OG MODELL

Oppmøte er 09.00 – 15.30 i Lørenveien 37, 4. etasje.

– Til workshopen trenger du modeller til øving:

Modell 1: Oppmøte kl 10:00

Modell 2: Oppmøte kl 13:00

Som kursdeltager har du 100% ansvar for å skaffe og ta med din egen modell til helgen. Dersom du reiser langt eller ikke kjenner noen i området som kan stille opp, anbefaler vi å poste et innlegg på en Facebook-side som heter ´´Modeller til skjønnhetsbehandlinger´´. Her er det som regel folk som ønsker å stille som modell til forskjellige behandlinger.

Det å være modell for en som deltar på kurs krever tålmodighet, fleksibilitet og evnen til å motivere.

Som modell for en kursdeltager ønsker vi at du skal:

• Møte i tide

• Ha tålmodighet, da vedkommende er nybegynner og bruker lenger tid.

 

FASILITETER

Vi holder til i lokaler i Haslevangen 15 i Oslo. Dersom du tar kollektivtrafikk kan du ta T- bane nr 4 til Hasle, eller buss 21 og 60 til Haslevangen.  Du finner også parkeringshuset Krydderhagen 50 meter unna lokalet.

Vi har et kjøkken til disposisjon med kjøleskap og microbølgeovn dersom du ønsker å ta med lunsj. Ellers har du vinslottet og Hasletorg i nærheten der du kan handle på bla. Spar, Coop, Samson og Baker Hansen.

FORBEHOLD

Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende. Dersom du angrer påmelding, benyttes angrerettskjema og sendes til oss innen 14 dager. Angrerettskjema finner du her.

Vilkår:

  • Det må være minst 3 deltagere påmeldt til gjeldende kurs for gjennomføring av denne.
  • Beauty og Helse Akademiet tar forbehold om eventuelle trykkfeil i kursinformasjon, timeplan, pris, emnebeskrivelse eller annen informasjon som gjelder for det enkelte kurset.

Les kursvilkår her.