Grunnkurs – negleteknikk er en komprimert utdanning kveldstid to dager i uken. Denne utdanningen passer perfekt til deg som vil få kunnskap og forståelse får å jobbe med negler.  Det gis både teoretisk og praktisk undervisning på skolen og du mottar internasjonalt diplom etter endt utdanning.

 

Forskrifter

SPØRSMÅL OG SVAR

HVOR LENGE GÅR MAN PÅ SKOLEN OG NÅR ER FØRSTE SKOLEDAG?

Grunnkurset er totalt 22 undervisningsdager, men vil kunne variere i antall uker utifra når det er ferier og helligdager

Undervisningen er Mandager og Tirsdager kl 17-21

HØST 2022 :

Kursstart 3.oktober – 13.desember 2022

HVORFOR BURDE JEG BLI NEGLEDESIGNER OG HVOR KAN JEG JOBBE ETTER ENDT UTDANNING?

Å fikse negler er en skjønnhetstrend som har vært populær lenge. Produkter og teknikker har gjennom årene oppdatert seg og det er viktig når vi utdanner at vi lærer et stabil grunnlag samt viser det nyeste. Det er økende at salonger søker fagutdannede negledesignere. Yrket som negledesigner er svært variert og stiller høye krav til utøverens faglige kvalifikasjoner. Vår utdanning er tilrettelagt for kravene som bransjen etterspør i en unik kvalitetsutdanning. Markedet er i kontinuerlig forandring og utvikling der vårt samarbeid med Beauty Products AS gjør at vi har muligheten til å holde oss oppdatert på alle nyheter i bransjen.

Jobbmuligheter
Etter endt utdanning hos oss, kan du blandt annet jobbe i klinikk, spa, cruiseskip eller starte din egen bedrift. For å bygge på din utdanning og utvide dine jobbmuligheter, kan du bygge på ved å og utvide din kunnskap ved å ta noen av våre andre studieretninger.

HVORDAN ER FORDELINGEN AV TEORI OG PRAKSIS?

Det er fysisk oppmøte på skolen for beste mulig opplæring i både teori og praksis

Det er ca 30% teori og 70% praksis

I praksis jobber kursdeltakere på hverandre og videre øving på modeller. Det vil også være realistisk arbeidsmøte med kunder i vår studentsalong. Samlede ferdigheter gir et godt grunnlag for å møte arbeidshverdagen når du er ferdigutdannet hos oss.

HVA KOMMER JEG TIL Å LÆRE?

Etter endt utdanning vil du motta internasjonalt diplom.

Grunnkurs – negleteknikk er bygget opp i moduler med fokus på lærerstyrt praksisundervisning og teori. Oppbyggingen av grunnkurset er på deltid å gir deg mulighet til å kombinere skole og jobb, og raskt komme deg ut i et attraktivt arbeidsmarked.

 • Spa manikyr
 • Akryl
 • Gelish – gelelakk
 • E-file
HVILKE FAG KOMMER VI TIL Å GÅ IGJENNOM?

 utdanningen er bygget opp i moduler

 • Neglens historie
 • Kundebehandling
 • Profesjonell etikk
 • Ergonomi
 • Spa manikyr
 • Akrylnegler
 • Gelish / Gelelakk
 • E-file
 • Produktlære
HVORDAN FOREGÅR PRØVENE?
 1. Eksamen skriftlig 
 2. Eksamen praksis Gelelakk 
 3. Eksamen praksis akrylnegler

Etter endt utdanning vil du få tildelt et diplom som gjør at du står sterkt i arbeidsmarkedet.

HVA KOSTER DENNE UTDANNINGEN?

Kursavgift kr 36 900,-
Betales i sin helhet ved kursstart eller rentefri nedbetaling,

Kursavgiften inkluderer en pakke som inneholder essentielle verktøy du trenger for å jobbe med negler, denne skal medbringes på skolen. Forbruksvarer til ferdighetstrening vil skolen stå for i ordinarie skoletid. 

_______________________________
I klasserom praktiserer vi på Beauty og Helse Akademiet en profesjonell dresscode. Dette innebærer arbeidsklær til alle tider i undervisning.

Hvit uniformsjakke (denne kjøpes på skolen til en pris av ca kr 450), sort egen bukse og nøytrale innesko. Under uniformsjakke kan det brukes hvit kortermet eller langermet t-shirt.

Nedbetalingsplan – 36.000,-
Innmeldingsavgift 3.000,- (ikke refunderbar)
1. måned – 11.900,-
2. måned – 11.000,-
3. måned – 11.000,-

Adm gebyr kommer i tillegg 35,- på hver faktura

 

 

Forbehold

Beauty og Helse Akademiet og Fagskolen BHA tar forbehold om eventuelle trykkfeil i studieinformasjon, studieplan, pris, emnebeskrivelse eller annen informasjon som gjelder for det enkelte studium.
Det må være minst 3 studenter påmeldt til gjeldende kurs for gjennomføring av denne. Informasjon om endringer vil komme senest 1 uke før oppstartsdato.