Vilkår kurs

KURS VILKÅR angrerettskjema

Ofte stille spørsmål // kurs

Faktura og betaling

 

Når du gjennomfører din bestilling på vår nettside blir din bestilling sendt til oss (betaling skjer ikke på nettsiden).

Dersom du ønsker delbetaling må dette skrives under notater. Hvis det ikke står noe der sender vi ut en faktura med 14 dagers forfall.

NB! Alle kurs må være betalt i sin helhet før oppmøte.

Åpent kjøp og angrerett

Du har rett til å angre din påmelding ila 14 dager etter at din bestilling har blitt lagt inn på vår nettside. Dersom du angrer din påmelding har du krav på pengene tilbake for kurset du har betalt for. 

Dersom du skal ta i bruk angreretten må du laste ned angrerettskjema over og skrive inn informasjon og underskrift og sende til oss via mail marine@bhakademiet.no.

Dersom du angrer og ikke bruker angrerettskjema vil du fortsette å motta gebyr, inkasso og purring. Det er derfor viktig at du ikke unngår å betale faktura selv om du angrer kjøp. 

Dersom det har gått mer enn 14 dager etter du gjennomførte påmelding av kurs på vår nettside har du ikke lenger retten til å få pengene tilbake. Du vil derimot få et gavekort med beløpet som er betalt for kurset eller velge et annet helgekurs og betale evt mellomlegg. Gavekort kan brukes på noen av de andre helgekursene vi på Beauty og Helse Akademiet As tilbyr. Denne vil ha 1 års varighet og registreres i ditt kundekort digitalt i våre systemer.

  • Dersom denne ikke brukes innen 1 år vil den ikke lenger være gyldig
Garanti og bytting av dato

Vi kan garantere at kurset du melder deg på hos oss vil leveres i sin helhet. Dersom det skulle forekomme noe som gjør at kurset ikke kan holdes som feks, coronatiltak ol. som har gjort at vi har måttet avlyse så sørger vi for at du vil kunne ta ditt kurs ved neste anledning eller at vi setter opp et kurs slik at du innen 4 måneder skal ha gjennomført ditt kurs som du har betalt for. 

Vi minner om at vi har en policy om at det må være minst 3 deltagere på kurs for at denne blir gjennomført. Dersom det  blir avlyst grunnet manglende deltagere vil vi melde deg på neste kurs eller sette opp alternativt kurs for deg. 

Dersom du er påmeldt et kurs og ønsker å bytte dato dersom det av en grunn ikke skulle passe kan du fritt bytte dato på kursene ut fra datoene som er satt opp. 

Feks. Meldt på fotpleie 1 i mars, (jeg er syk og får ikke deltatt) -> bytter til fotpleie 1 kurs i juni. Bytte er kostnadsfritt

Forskrifter

Forskrifter fagskolen Forskrifter yrkesfaglig utdanning