Vilkår kurs

KURS VILKÅR angrerettskjema

Ofte stille spørsmål // kurs

Faktura og betaling

 

Når du gjennomfører din bestilling på vår nettsiden blir din bestilling sendt til oss (betaling skjer ikke på nettsiden).

Dersom du ønsker delbetaling må dette skrives under notater. Hvis det ikke står noe der sender vi ut en faktura med 14 dagers forfall.

NB! Alle kurs må være betalt i sin helhet før oppmøte.

Åpent kjøp og angrerett

Du har rett til å angre ditt kjøp ila 14 dager etter din bestilling har blitt lagt inn på vår nettside. Dersom du angrer ditt kjøp har du krav på penger tilbake for kurset du har kjøpt. 

Dersom du skal ta i bruk angreretten må du laste ned angrerettskjema over ov skrive inn informasjon og underskrift å sende til oss via mail jennifer@tonelise.com.

Dersom du angrer og ikke bruker angrerettskjema vil du fortsette å motta gebyr, inkasso og purring. Det er derfor viktig at du ikke unngår å betale faktura selv om du angrer kjøp. 

Dersom det har gått mer enn 14 dager etter du gjennomførte kjøp/ bestilling av kurs på vår nettside har du ikke lenger retten til å få penger tilbake. Du vil derimot få en Gavekort med beløpet som er betalt for kurset eller velge et annet helgekurs og betale Evnt mellomlegg. Gavekort kan brukes på noen av de andre helgekursene vi på Tone Lise Akademier As tilbyr. Denne vil ha 1 års varighet og registreres i ditt kundekort digitalt i våre systemer.

  • Dersom denne ikke brukes innen 1 år vil den ikke lenger være gyldig
Garanti og bytting av dato

Vi kan garantere at kurset du kjøper hos oss vil leveres i sin helhet. Dersom det skulle forekomme noe som gjør at kurset ikke kan holdes som feks, corona tiltak osv som har gjort at vi har måtte avlyse så sørger vi for at du vil kunne ta ditt kurs ved neste første anledning eller så setter vi opp et kurs slike t du innen 4 måneder skal ha gjennomført ditt kurs som du har betalt for. 

Vi minner om at vi har policy om at det må være minst 3 deltagere på kurs for at denne blir gjennomført. Dersom det  blir avlyst grunnet manglende deltagere vil vi melde deg på neste kurs oms går eller sette opp alternativt kurs for deg. 

Dersom du er påmeldt ett kurs og ønsker å bytte dato dersom det av en grunn ikke skulle passe kan du fritt bytte dato på kursene ut fra datoene som er satt opp. 

Feks. Meldt på fotpleie 1 i mars, (jeg er syk og får ikke deltatt) -> bytter til fotpleie 1 kurs i juni. Bytte er kostnadsfritt

Forskrifter

Forskrifter fagskolen Forskrifter yrkesfaglig utdanning