fbpx

Tone Lise Akademiet bytter navn!

Sammen med våre dyktige studenter har vi de siste 30 årene bygget Norges største utdanningsinstitusjon innen skjønnhetsbransjen. Vi uteksaminerer i dag 300 studenter hvert år fordelt på hudpleie, vipper, makeup, fotterapi og negler. Gjennom våre 30 år i bransjen har vi utviklet oss i den retning der vi har startet nye utdanningsløp som bransjen har behov for. De siste årene har vi startet hudpleie og fotterapi studier. I den forbindelse trenger vi et navn som gjenspeiler denne utviklingen.

Vi endrer navn til Beauty og Helse Akademiet AS

Beauty og Helse Akademiet AS er et komplett utdanningssenter. Våre studenter har mulighet til å utdanne seg innen skjønnhet og helse. Vi tilbyr utdanning på høyere yrkesfaglig nivå innenfor negler og makeup. Vi har også yrkesfaglig nivå som hudterapeut, fotterapeut og vippe- og brynstylist.

Vi er fremdeles de samme vi alltid har vært: En trygg skole, faglig sterke lærere og med en høy kvalitet på alle studier. Vi gleder oss til å fortsette å utvikle skolen og utdanne flere gode yrkesutøvere innen bransjen som vi brenner for. Vi vil fortsette å være med å skape den beste plattformen for læring, gjennom å tilby utdanninger det er behov for.

Velkommen som student ved Beauty og Helse Akademiet AS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *