nivå
ADVANCED

varighet
1 dag

kursvilkår
les her

kursavgift
3 900,-

inkludert
produktpakke (verdi 1000 kr)

VIKTIG INFORMASJON

MER OM KURSET

Dette er brasiliansk intim voksing med stripsfri hard voks. Voksen påføres i varm form ved bruk av spatel og fester seg i hårene. Den rykkes så raskt av, og håret følger da med i voksen.

Resulterer i glatt og myk hud som varer i 3-6 uker.

Kurset er åpent for dere som har basiskunnskap i hårfjerning.

Du vil motta diplom etter endt kurs, og vil kunne utføre behandlinger rett etter kurset.

 

DETTE LÆRER DU

– Voksteknikk: brasiliansk og bikini
– Produktkunnskap
– Hygiene
– Tips og råd
– Øving på modell

TIDSPUNKTER OG MODELL

Oppmøte til kurs er 10.00 – 16.00 i Lørenveien, 4. etasje. Lokalene åpnes kl 10.00 og du vil bli hentet av kursholder ved hovedinngangen.

Til dette kurset trenger du 2 modeller:

Modell 1: Oppmøte kl 12:30

Modell 2: Oppmøte kl 14:30

Som kursdeltager har du 100% ansvar for å skaffe og ta med din egen modell til helgen. Dersom du reiser langt eller ikke kjenner noen i området som kan stille opp, anbefaler vi å poste et innlegg på en Facebook-side som heter ´´Modeller til skjønnhetsbehandlinger´´. Her er det som regel folk som ønsker å stille som modell til forskjellige behandlinger.

Det å være modell for en som deltar på kurs krever tålmodighet, fleksibilitet og evnen til å motivere.

Som modell for en kursdeltager ønsker vi at du skal:

• Møte i tide

• Ha tålmodighet, da vedkommende er nybegynner og bruker lenger tid

• Modellen må ha spart hår på områdene som skal vokses. (minimum 0,5 cm)

PRODUKTPAKKE

På dette kurset vil du få utdelt en produktpakke til en verdi av 1000 NOK. Produktpakken inneholder alt du trenger av utstyr og produkter til å utføre behandlinger. Denne skal medbringes og benyttes under hele kurset.

FASILITETER

Vi holder til i lokaler i Lørenveien 37 i Oslo. Dersom du tar kollektivtrafikk kan du ta T- bane nr 4 til Løren, eller buss til Lørenvangen. Du finner gateparkering utenfor bygget og utenfor Europris over veien.

Vi har et kjøkken til disposisjon med kjøleskap og microbølgeovn dersom du ønsker å ta med lunsj. Ellers har du Lørentorg, kaffebrenneriet og masse annet i nærheten der du kan handle.

FORBEHOLD

Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende. Dersom du angrer påmelding, benyttes angrerettskjema og sendes til oss innen 14 dager. Angrerettskjema finner du her.

Vilkår:

  • Det må være minst 3 deltagere påmeldt til gjeldende kurs for gjennomføring av denne.
  • Beauty og Helse Akademiet tar forbehold om eventuelle trykkfeil i kursinformasjon, timeplan, pris, emnebeskrivelse eller annen informasjon som gjelder for det enkelte kurset.

Les kursvilkår her.