nivå
ADVANCED

varighet
1 dag

kursvilkår
les her

kursavgift
2500,-

inkludert
produktpakke ikke inkludert

VIKTIG INFORMASJON

MER OM KURSET

Dette er et intensivt Advanced kurs hvor vi vil pushe deg på tid. Du vil lære teknikker for å bli raskere og trene på modeller samtidig som du blir fulgt opp av faglærer som vil veilede deg gjennom hele kurset. I forkant vil vi kartlegge ditt nivå og din erfaring slik at vi kan planlegge kurset etter dine behov. Du kan bruke maks 3 timer på et nytt sett for å gå på dette kurset. Du vil ikke motta noen produktpakke, så du må ha med alt du trenger av utsyr og produkter for å legge negler. 
Du vil motta diplom etter endt kurs.

 

DETTE LÆRER DU

– Teknikker, tips og bevisstgjøring

– Veiledning under trening

– Tidstrening på modeller

 

TIDSPUNKTER OG MODELL

– Oppmøte til kurs er 10.00 – 17.00/18.00 i Haslevangen 15, 2 etasje. Lokalene åpnes kl 10.00 og du vil bli hentet av kursholder ved hovedinngangen.

– Til dette kurset trenger du 2 modeller:

Modell 1: Oppmøte kl 11:30

Modell 2: Oppmøte kl 15.00

Som kursdeltager har du 100% ansvar for å skaffe og ta med din egen modell til helgen. Dersom du reiser langt eller ikke kjenner noen i området som kan stille opp, anbefaler vi å poste et innlegg på en Facebook-side som heter ´´Modeller til skjønnhetsbehandlinger´´. Her er det som regel folk som ønsker å stille som modell til forskjellige behandlinger.

Det å være modell for en som deltar på kurs krever tålmodighet, fleksibilitet og evnen til å motivere. 

Som modell for en kursdeltager ønsker vi at du skal:

• Møte i tide

• Ha tålmodighet

 Modellen må møte uten produkt på neglene og ha 100% naturlige negler.

PRODUKTPAKKE

På dette kurset vil du ikke motta en produktpakke. Det er derfor viktig at du tar med deg alt du trenger av produkter og utstyr du trenger for å legge et sett med negler.

eks:

-filer og verktøy

-støpeprodukter, cleanser, pensler osv.

Dette skal medbringes og benyttes under hele kurset.

FASILITETER

Vi holder til i lokaler i Haslevangen 15 i Oslo. Dersom du tar kollektivtrafikk kan du ta T- bane nr 4 til Hasle, eller buss 21 og 60 til Haslevangen.  Du finner også parkeringshuset Krydderhagen 50 meter unna lokalet.

Vi har et kjøkken til disposisjon med kjøleskap og microbølgeovn dersom du ønsker å ta med lunsj. Ellers har du vinslottet og Hasletorg i nærheten der du kan handle på bla. Spar, Coop, Samson og Baker Hansen.

FORBEHOLD

Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende. Dersom du angrer påmelding, benyttes angrerettskjema og sendes til oss innen 14 dager. Angrerettskjema finner du her.

Vilkår:

  • Det må være minst 3 deltagere påmeldt til gjeldende kurs for gjennomføring av denne.
  • Beauty og Helse Akademiet tar forbehold om eventuelle trykkfeil i kursinformasjon, timeplan, pris, emnebeskrivelse eller annen informasjon som gjelder for det enkelte kurset.

Les kursvilkår her.